Kurssien rankkaus

Kurssien päättyessä päätin vielä rankata kurssini.

Huom. Vaihto-opiskelijoiden kurssit eivät vastaa haastavuudeltaan normaaleja kotiylipiston kursseja monessa paikassa. Eli 5op ei ole yhtä suuri kuin 5op.

1. Project elaboration and management, 5op -Nina Drejerska
Kurssilla aiheena oli itse keksityn projektin suunnittelu. Aiheita oli ulkomaanmatkasta hienoihin yrityksiin. Professori auttoi käyttämään hyödyllisiä työkaluja mitä tulee oman yrityksen/projektin suunnitteluun.

2. Polish, 3op -Agnieszka Kuczma
Olen aina pitänyt kielistä. Kursseista vaati varmaankin eniten työtä ja ainoana  vastasi opintopisteitä.

3. Technology and innovation management, 3op -Mariusz Maciejczak
Professori oli hyvä. Hän laittoi aivomme tekemään töitä ja keskustelemaan. Kurssi ei kuitenkaan ollut työläs ja tunteja jäi uupumaan.

4. Business strategies, 5op -Joanna Paliszkiewicz
Vaati kaikkein eniten töitä (puolaa lukuunottamatta) eli kaksi PPT esitystä. Professori ei itse opettanut mitään vaan opiskelijat tekivät kukin luennon aiheestaan, johon aineisto löytyi suoraan professorin antamasta kirjasta. Lisäksi tuli tutustua yritykseen ja pohtia sen mahdollisia parannuksen aiheita. Omien töiden teko oli hyödyllistä.

5. Knowledge management, 5op -Michal Borowy
Valitettavasti oikea professori oli suurimman osan kurssista viruksen vaikutuksesta kipeänä ja hänen sijaisensa luki suoraan dioista. Muuten kurssi olisi sijoittunut huomattavasti korkeammalle.

6. The art of public speaking, 4,5op -Karol Chrobak
Professori puhui asiaa, mutta nukuttavalla äänellä, joten lopputulos oli yleensä se, että kaikki torkahtelivat. "Koe" oli 5min puhe mistä tahansa ja palautetta ei saatu.

Lopputulos: kursseja olisi mahtunut huomattavasti enemmän.

HUOM. En suosittele yliopistoa henkilölle joka oikeasti haluaa oppia uutta ja saada toista näkökulmaa asioihin. Erityisesti maisterin tason kurssit eivät vastaa maisteri.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Polish food

Lisää opiskelusta